Oktatóprogramok (régi oldal)

Az online kaszinó előnyei

Az internetet böngészve több ezer online kaszinó közül válogathatnak a magyar felhasználók, ám sokan nem tudják, mit tud nyújtani egy ilyen oldal, amit egy offline kaszinó nem.
Az online kaszinó előnyei

Kezdjük talán a legegyértelműbb előnyükkel: egy online kaszinót akár otthonunk kényelméből vagy a vonaton ülve is megnyithatunk, s így akár útközben is játszhatunk kedvenc nyerőgépeinkkel. Felejtsük el tehát a dress code-ot és a hatalmas távolságokat, amiket adott esetben meg kell tenni egy hagyományos kaszinóig! Sokan viszont inkább a promóciók döntenek egy online kaszinó mellett, hiszen így több esélyük van a játékosoknak arra, hogy nyereménnyel távozzanak. Harmadrészt pedig ne feledkezzünk meg a széles játékkínálatról sem. A játékok kategóriái alapvetően megegyeznek a való életben megszokottal, a legjobb platformok felületén találhatunk például asztali játékokat, nyerőgépeket, jackpotjátékokat és olyan érdekességeket, mint a bingó vagy a lottó. Amivel viszont nem tudják felvenni a versenyt a hagyományos kaszinók, az a játékok sokszínűsége. A legjobb netes kaszinókban akár több ezer játék is szerepelhet a felhozatalban, így garantált a hosszan tartó szórakozás.

Hogyan válasszunk nyerőgépet egy online kaszinóban?

Sokan azt gondolják, hogy csakis személyes ízlésünket kell figyelembe venni, amikor internetes nyerőgépet választunk. Ez azonban nem feltétlenül igaz: bár alapvetően tényleg a szerencse és egy algoritmus kezében van a sorsunk, számos egyéb szempontot is érdemes szem előtt tartani a nyerőgép kiválasztásakor, ha óriási nyereményekre szeretnénk lecsapni. Ha következő kedvenc játékát keresi, mindenképp nézze meg először, hogy milyen RTP-értékkel rendelkezik az adott gép. Az RTP (return-to-player percentage) egy százalékos érték, amely azt jelzi, hogy a játékosok a befizetett tétek mekkora részét kapják vissza a háztól átlagosan. A játékok RTP-értéke általában megjelenik, ha a kurzort a borítókép fölé húzzuk, ám egyes kaszinók a súgó rovatban rejtették el ezeket. Az RTP mellett a másik fontos információ egy nyerőgéppel kapcsolatban a volatilitás. A volatilitás azt mutatja, hogy milyen gyakorisággal és mekkora összegeket lehet nyerni egy nyerőgépen. Míg egyes nyerőgépek kisebb nyereményeket osztogatnak gyakrabban, vannak olyan típusok is, amelyeknél viszonylag ritkán nyerhetünk, ha igen, akkor viszont óriásit. Ha ezeket a szempontokat Ön is figyelembe veszi, könnyebben megtalálhatja következő kedvenc nyerőgépét.

A bónuszok típusai egy netes kaszinóban

A kaszinók az utóbbi években sem veszítettek népszerűségükből, és szerencsére már a magyar játékosok is egyre több platform közül válogathatnak. A töretlen siker csak elsőre tűnik meglepőnek: ha átböngésszük egy netes kaszinó bónuszkínálatát, könnyen megérthetjük, miért választják olyan sokan ezeket a platformokat. Az üdvözlő bónusz például szinte gyakorlatilag mindegyik virtuális játékteremben megtalálható. Ezzel a bónusztípussal egy adott összegig duplázhatjuk vagy akár triplázhatjuk meg kezdeti befizetésünket, így máris nagyobb kezdőtőkével kezdhetünk el kaszinózni az interneten. A különböző feltöltési bónuszok pedig akkor jutalmazzák a játékosokat, ha azok egy előre meghatározott napon töltik fel egyenlegüket. A kaszinók között valódi verseny alakult ki a promóciók terén, így ez csak a felhasználható ajánlatok töredéke. Épp ezért érdemes már a regisztrációt megelőzően szétnézni a kaszinó promóciós oldalán, hogy tudjuk, mely bónuszt lehet a későbbiekben is felhasználni. A befizetési promóciókon kívül különböző versenyeken is részt vehetünk, és egyre több helyen elérhető az úgynevezett VIP-program is. A hűségprogram elsősorban a gyakran visszatérő felhasználókat jutalmazza különböző nyereményekkel, például ingyenes pörgetésekkel, pénzvisszafizetéssel és sok mással.

Forrás: sajtóközlemény, 2016. február 9.

Kapcsolódó cikkek

Hol találom magyarországi mobil kaszinók pártatlan áttekintéseit

Hol találom magyarországi mobil kaszinók pártatlan áttekintéseit

Manapság, a szerencsejátékosok inkább mobileszközökről -táblagépekről, okostelefonokról- fogadnak.

Sportfogadás online - Az online szerencsejáték legdinamikusabban fejlődő kategóriája

Sportfogadás online - Az online szerencsejáték legdinamikusabban fejlődő kategóriája

Amikor az online térben megjelent az első kaszinó néhány évtizeddel ezelőtt, még kevesen gondolták, hogy a 2020-as évekre ez lesz az egyik legdinamikusabban fejlődő internetes iparág.

Mit érdemes figyelembe venned, ha biztonságos iGaming weboldalt keresel

Hogyan válassz biztonságos iGaming weboldalt

Ha online szeretnél játszani, akkor mindenképp törekedj arra, hogy biztonságos iGaming weboldalt válassz. Tippjeink segítségedre lehetnek!