Oktatóprogramok (régi oldal)

Játékos oktatóprogramok, amiknek a szülők is hasznát veszik a konyhában

Néhány kattintás segítségével, játék közben ismerkedhetnek meg a zöldségekkel, gyümülcsökkel és az ételekkel a gyerekek.
Játékos online programok, amiknek a szülők is hasznát veszik a konyhában

A konyhában jól jön a segítség

Gyors és egyszerű módja a tanulásnak, amit az élelmiszereket bemutató program kínál. Egy asztalon felsorakoztatott különféle italok és ételek között kell eligazodnia a játékosnak, aki a beállítható audió verzióval szórakoztató perceket tölthet a válogatással.Gyerekeknek ideális időtöltés, mert a képek mellett hallhatják is a neveket, aminek aztán később akár a szülők is hasznát láthatják, ha egy kuktára van szükségük az otthoni közös főzés közben. Családi időtöltésnek sem utolsó, de akár az első lépés is lehet a sütős-főzös programokhoz.

Gyümölcsöző percek

Az interaktív szókincsfejlesztő játékok akár egyszerre angolul és magyarul is tanítanak, akad olyan is, ami élvezetes perceket szerezve ismertet meg a zöldségek és gyümölcsök neveivel. A hétköznapokba akár a nyelvet tanulni vágyó szülőknek is érdemes becsempészni egy kis gyakorlást az online programmal, ahogy a gyerekek étrendjébe is minél többet a megismerhető finomságokból.

Kapcsolódó cikkek

A természet hangjai videóban segítenek a gyerekeknek a tanulásban

A természet hangjai segítenek a gyerekeknek a tanulásban

Videókkal ismerkedhetünk meg közelebbről a természet hangjaival. Képek és hangok mutatják be a körülöttünk élő madarakat, háziállatokat, hogy ezzel fejlesszék a gyerekek hallását és beszédkészségét.

Megkönnyíthetjük a számok tanulását a gyerekeknek

Számok tanulása egyről a kettőre kisiskolásoknak

Minél gyakrabban vonja be a szülő a foglalkoztatásba a számokat, annál könnyebb lesz a megismerkedés folyamata a gyerekeknek.

A zenetanulás jótékony hatásai Online programokkal

A zenetanulás csupa jótékony hatással bír: vidám gyakorlást kínáló online foglalkozások

Rengeteg pozitív hatása van a gyerekekre, felnőttekre egyaránt, attól függetlenül, hogy van-e érzékük a zenéhez. Kodály Zoltán szerint már az anyaméhben elkezdődik a zenei nevelés.